Vrijdag 14 mei ontving Natuurzorg Veluwe-Vallei een donatie van het Veluwefonds voor de aanschaf van gereedschap. Door samenwerking tussen organisaties en initiatieven wordt de Veluwe steeds mooier.

Het Veluwefonds is erg enthousiast over het werk van Natuurzorg Veluwe-Vallei. Penningmeester Martin Bes: “Ik vind het fantastisch dat ze met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het onderhoud van natuur en landschap oppakken. Op deze manier krijgt de natuur in de regio Zuidwest-Veluwe een extra impuls. We ondersteunen dat graag met een gift voor de aanschaf van gereedschap.”

Aad Hendrickx van Natuurzorg: “Het is een voorrecht om met kwetsbare mensen in de natuur op de Veluwe te mogen werken. Goed voor mensen en voor de natuur dus. Er zijn gelukkig allerlei prachtige initiatieven op de Veluwe om de natuur te versterken. Met de ondersteuning van het Veluwefonds zijn we erg blij. Gezamenlijk kunnen we de Veluwe nog mooier maken.”

Deelnemers van Natuurzorg Veluwe-Vallei werken in natuurgebieden in de omgeving van Wageningen, Bennekom, Ede en Renkum. Ze voeren allerlei arbeidsintensieve klussen uit zoals bijvoorbeeld het verwijderen van opslag op de heide en tussen nieuwe bosaanplant en onderhoud van wandelpaden en lanen.

Meer informatie vindt u op www.natuurzorg.org

overhandiging donatie Natuurzorg
donatie